Dječji zbor Cvrčak-snimanje spota

Šibenski dječji zbor ‘Cvrčak’ pjesmom ‘Kad je Arsen bija dite’ odali su počast velikom glazbeniku, a ispred njegove kuće snimili i spot.
Dječji zbor ‘Cvrčak’ snimio je dva spota. Jedan za pjesmu posvećenu Arsenu i drugi za pjesmu ‘Zašto volim petak’. Prvo snimanje odradili su u ulici gdje se Arsen rodio i ispred njegove kuće, dok se spot za drugu pjesmu snimio na tvrđavi Barone.
Autori pjesme su Maja Gulin, ravnateljica DV Šibenska maslina i Sonja Batur, dirigentica zbora, dok se aranžmana i ovog puta prihvatio Toni Eterović, dugogodišnji suradnik.
Snimanje je prošlo odlično, djeca su prezadovoljna i posebno ih je razveselilo što su mogli ući u dvorište Arsenove kuće. Ove godine jedna večer na Međunarodnom dječjem festivalu bit će posvećena njemu i zbor će nastupiti s tri pjesme, uključujući i ovu.
Dječji zbor ‘Cvrčak’, koji je 2015. proslavio 30 godina postojanja, okuplja mališane šibenskih Gradskih vrtića Smilje i Šibenska maslina, a snimanje spotova na članova zbora ostavilo je veliki utisak.

 

   

 

No Comments

Enroll Your Words

To Top