Predstavljanje likovnih radova djece u Zg

Na Stručno-znanstvenom skupu s međunarodnim karakterom “Sretna djeca”, održanom proteklog tjedna u Zagrebu, sudjelovale su odgojiteljice Anita Kolanović i Bernardica Ljutić iz DV Vidici.
Odgojiteljice su, između ostalog, sudjelovale u likovnoj radionici prof Stele Ćuturić iz OŠ Vidici,  na kojoj su prezentirani i radovi (grafike) djece iz vrtića Vidici.
Ti su radovi produkt zajedničke suradnje prof Ćuturić i većeg broja odgojiteljica iz vrtića Vidici. Suradnja je tijekom rujna ove godina realizirana nizom zajedničkih likovnih radionica u polivalentnoj dvorani vrtića.
Ovo nije prva a sigurno ni posljednja suradnja prof Ćuturić i odgojiteljica iz DV Šibenska maslina, jer djeca i odgojiteljice  iz naše ustanove već treću godinu zaredom prezentiraju likovne uratke na ovom renomiranom stručnom skupu posvećenoj kreativnosti u likovnom izražavanju.
U prilog navedenom svjedoči i poziv organizatora skupa mališanima i odgojiteljicama iz naše ustanove, da za  slijedeću godinu pripreme zbirku likovnih radova realiziranih tijekom pedagoške godine.
Ta zbirka će biti izložena u prostorima Školske knjige u Masarykovoj ulici u Zagrebu za vrijeme održavanja skupa.
Stoga iskrene čestitke malim likovnim umjetnicima i njihovim odgojiteljicama!

 

        

No Comments

Enroll Your Words

To Top