Rad vrtića po novim mjerama

Poštovani roditelji, 

obavještavamo Vas kako su od srijede, 20 svibnja 2020. na snazi nove mjere i preporuke HZJZ-o i MZO-a, kojima se propisuje rad u predškolskim ustanovama.
Na kraju ovog  teksta donosimo vam link s novim mjerama, pa molimo pažljivo ih pročitajte. Uvjereni smo kako ste već informirani o značajnom popuštanju mjera koje su bile na snazi od 11.do 20.svibnja 2020.
Važna je informacija kako od ponedjeljka, 25.svibnja 2020. otvaramo sve nase objekte uključujući i vrtić Vidici
U razdoblju od 11.svibnja 2020. dosad intenzivirali smo unutarnje radove na energetskoj obnovi vrtića Vidici, kako bi od 25 svibnja nadalje minimalizirali ulazak izvođača radova u unutarnje prostore. 
Od 25 svibnja izvođači radova nastavljaju sa uređenjem vanjske ovojnice, a sigurni smo kako ste već i primijetili novo ruho objekta na mnogim mjestima.
U slučaju dodatnih ulaženja radnika u vrtić Vidici od 25 svibnja nadalje, u cilju poštivanja svih epidemioloških mjera, organizirati ćemo koridore prolaska, tj načine ulaska koji neće ugrožavati zdravlje djece i svih zaposlenika vrtića Vidici.
U proteklom razdoblju organizirali smo temeljito čišćenje i dezinfekciju svih naših prostora, kako bi oni bili spremni za siguran povratak djece i zaposlenika.
Od svih prostora u vrtiću Vidici, od 25.svibnja jedino neće biti spreman prostor jasličke skupine u potkrovlju vrtića.
Ta je skupina zbog prokišnjavanja prostora, već prije nekoliko mjeseci bila premještena u prostor jaslica na katu gdje se nalazi i uprava vrtića. Sukladno navedenom, prihvat za djecu iz te skupine i dalje će biti organiziran u tom prostoru.
No raduje nas kako će i prostor jaslica u potkrovlju ubrzo biti u potpunosti uređen i spreman  za povratak djece, o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.
Neulaženje roditelja u prostore vrtića je i dalje preporuka nadležnih službi.
Draga djeco i roditelji, radujemo se Vašem povratku u naše vrtiće.
Zahvaljujemo se još jednom na podršci koju ste nam pružili u proteklom, za sve nas neočekivanom i zahtjevnom razdoblju .
Upute_vrtići_škole

No Comments

Comments are closed.

To Top