Trg Andrije Hebranga 4, 22000 Šibenik

TEL: 022 330-588

Vrtić: 5,5 satni boravak 7:30-13:00

Vrtić: 9,5 satni boravak 6:30- 16,00/16:30

Voditeljica: Vesna Erdelez

 

Naši kalendari za 2018g

 

Prigodom Božićnih i novogodišnjih blagdana i mi smo se priključili izradi dječjeg kalendara D. V. Šibenska maslina. Bili smo kreativni i osmislili izgled našeg kalendara kroz četiri godišnja doba. Izložba KALENDARA DV.” ŠIBENSKA MASLINA” 2018. otvorena je 4. prosinca u 17:30 h. Na izložbu su došla djeca, njihovi roditelji pa se tu našla i naša baka Branka. 

 

        

Posjet Svetog Nikole

 

I ove nas je godine posjetio Sveti Nikola u našem vrtiću, a kako smo bili dobri donio nam je i poklone; slikovnice, kantice i lijepe igre. Mi smo ga veselo dočekali i pokazali sve što smo u vrtiću naučili. Svi se zahvaljujemo glumcu HNK Jakovu Biliću što nam je još jednom uveličao ovaj jako važan dan. 

 

           

Jesenska svečanost

 

I ove smo godine obilježili dolazak godišnjeg doba jesen nizom aktivnosti s djecom. Jednog dana teta Jesenka nam je pokucala na vrata i tako je započela naša Jesenska svečanost. Bilo je tu pjesmica, recitacija, plesa te igrokaz “Ježeva molitva”, a poslije smo se sladili kokicama i jesenskim voćem koje nam je pripremila teta Ana. 

 

             

Dani kruha

 

Tradiciju obilježavanja Dana kruha nastavili smo i ove godine. Posjetili smo pekaru, igrali smo se tijestom, pekli kruščiće, modelirali kolačiće. Na kraju smo svi zajedno zapjevali pjesmice o pekaru i kruhu i gledali igrokaz “Pekar i dimnjačar” koji su pripremile naše tete. 

 

                 

Posjet izložbi “Naše borše”

 

D.V. ” Jutro” i D.V. “Radost”  sudjelovali su u izložbi “Naše borše”, u našoj gradskoj knjižnici, te je dramska skupina D.V. “Jutro” izvela i prigodni skeč.

           

Posjetili su nas djelatnici  N.P.  Krka

 

  

 

Suradnja sa HNK Šibenik i glumcem Jakovom Bilićem

 

     

Rano učenje engleskog jezika

Rano učenje engleskog jezika jednom tjedno održavamo u obje skupine i to u suradnji sa dvjema profesoricama engleskog jezika – Jadranka Goleš i Lana Meter, kojima se i ovim putem od srca zahvaljujemo na njihovom trudu.

Također, formirali smo centar u kojem se može vidjeti što smo sve radili i naučili.

 

 

       

To Top